fbpx

Kan ik mijn bestelling retourneren?

ja, indien je de aangekochte juwelen wil retourneren kan dit door ons hiervan op de hoogte te stellen binnen de 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering. Een retourzending zal enkel geaccepteerd worden na contact via email. En bij gebruik van een door ons aangemaakt retourticket.

De verzendingskosten zijn steeds voor rekening van de koper, en het juweel dient soortgelijk te worden verzonden dan hoe u het heeft aangekregen. Verzend dus geen juwelen in een briefenveloppe of zonder beschermende verpakking. Wij kunnen niet aansprakelijk worden gehouden voor verlies of beschadiging bij verzending. Na het ontvangen van het juweel in goede staat maken wij een tegoedbon aan voor je aankoopbedrag.

Wij behouden het recht voor retourzendingen te weigeren bij het vermoeden dat de artikelen reeds zijn gebruikt of bij vermoeden van schade aangebracht door schuld anders dan de verkoper of de leverancier van het artikel.  Op maat gemaakte juwelen, specifieke bestellingen en solden kunnen niet geretourneerd worden.

Kan ik een juweel omruilen?

Ja. Indien je een juweel wil omruilen kan dat binnen een termijn van 14 dagen vanaf de dag van de levering. U dient ons hiervan op de hoogte te brengen via email (info@iniminihomemade.be). U kan het juweel na contact met Inimini Homemade binnenbrengen in ons atelier, of naar ons verzenden.

Een retourzending zal enkel geaccepteerd worden na contact via email. En bij gebruik van een door ons aangemaakt retourticket. De verzendingskosten zijn steeds voor rekening van de koper, en het juweel dient soortgelijk te worden verzonden dan hoe u het heeft aangekregen. Verzend dus geen juwelen in een briefenveloppe of zonder beschermende verpakking. Wij kunnen niet aansprakelijk worden gehouden voor verlies of beschaving bij verzending.

Wij behouden het recht voor retourzendingen te weigeren bij het vermoeden dat de artikelen reeds zijn gebruikt of bij vermoeden van schade aangebracht door schuld anders dan de verkoper of de leverancier van het artikel.  Op maat gemaakte juwelen of specifieke bestellingen kunnen niet omgeruild worden.

Mijn juweel is stukgegaan, kan ik dit laten herstellen?

Ja. Indien je juweel een herstelling of aanpassing moet krijgen en je kunt aantonen dat het buiten uw schuld om gebeurd is, dan heb je een garantie van één maand na ontvangst. Herstellingen zijn dan voor onze rekening, let wel dat je nog over alle onderdelen beschikt.  Breng ons hiervan op de hoogte via email (info@iniminihomemade.be). Je kan het juweel na contact met inimini homemade binnen brengen voor herstelling in ons atelier, of naar ons verzenden.

Een retourzending voor herstelling zal enkel geaccepteerd worden na contact via email. En bij gebruik van een door ons aangemaakt retourticket. De verzendingskosten zijn voor rekening van de koper, en het juweel dient soortgelijk te worden verzonden dan hoe je het hebt aangekregen. Verzend dus geen juwelen in een briefenveloppe of zonder beschermende verpakking. Wij kunnen niet aansprakelijk worden gehouden voor verlies of beschaving bij verzending. Bij herstellingen na de periode van 1 maand kunnen kosten in rekening gebracht worden, natuurlijk in overleg met de koper.

Mijn juweel is verkleurd, kan ik dit terugsturen?

Nee. Er is geen garantie op de kleur of het verkleuren van metalen onderdelen. Wanneer je een juweel uit messing of sterling zilver hebt aangekocht ontvangt je steeds een kaartje met daarop de richtlijnen rond onderhoud. Verkleuring van onderdelen in messing of zilver kan je zelf perfect poetsen. Meer info over het onderhoud van deze metalen kan je hieronder terugvinden.

Onderhoud juwelen 

Ik heb een verkeerde maat doorgegeven, kan ik mijn juweel inruilen of laten aanpassen?

Dat kan. Indien je pakket nog niet verzonden of afgehaald is neem je contact op via email. info@iniminihomemade.be

Omruilen kan indien het juweel niet gebruikt of beschadigd is. Je hebt hiervoor 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering. Wanneer je een juweel wil omruilen breng je ons hiervan eerst op de hoogte. Dat kan via enkel via email.

Een retourzending zal enkel geaccepteerd worden na contact via email. En bij gebruik van een door ons aangemaakt retourticket. De verzendingskosten zijn steeds voor rekening van de koper, en het juweel dient soortgelijk te worden verzonden dan hoe u het heeft aangekregen. Verzend dus geen juwelen in een briefenveloppe of zonder beschermende verpakking. Wij kunnen niet aansprakelijk worden gehouden voor verlies of beschaving bij verzending.en. Wij behouden het recht voor retourzendingen te weigeren bij het vermoeden dat de artikelen reeds zijn gebruikt of bij vermoeden van schade aangebracht door schuld anders dan de verkoper of de leverancier van het artikel.

Indien je een juweel wil laten aanpassen dat op maat gemaakt is voor jou (zoals een ring of een specifieke bestelling) ben je zelf verantwoordelijk voor het opmeten van de maat of de juiste schijfwijze. Moest er toch iets zijn misgelopen gelden dezelfde voorwaarden voor een aanpassing, maar kan er een kost aan verbonden zijn. Omruilen van een juweel dat op maat is gemaakt is niet mogelijk.

Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.