fbpx

Het atelier

Onze collectie handgemaakte juwelen kan je vinden in onze shop.

We zijn steeds doorlopend open op Zaterdag van 11u00 tot 17u00
Maandag tem donderdag: Je kan een afspraak maken om je bestelling op te halen of langs te komen.

OPGELET: Voorlopig zal ons atelier nog gesloten blijven owv Covid-19. De webshop blijft gewoon open & we verzenden onze pakketten steeds op maandag en donderdag. Afhalen van bestellingen kan wel aan de voordeur, na afspraak.

Locatie

Engstegenseweg 35, 3520 Zonhoven

Parkeren kan voor de deur, er zijn 3 parkeerplaatsen.

Je kan ook enkele tientallen meters verder parkeren, aan het graspleintje aan de Dellestraat. Openbaar vervoer: ons atelier is op wandelafstand van het treinstation Zonhoven.

Homeparty

Indien je met een groep van min. 15 personen bent kan er een verkoopavond bij jou thuis doorgaan. Dan voorzie je zelf een drankje en hapje voor de gasten ik zorg voor alle juwelen. Als gastvrouw ontvang je dan 10% van het totale verkoopbedrag van je gasten om zelf te shoppen. Je kan contact opnemen,  zo kunnen we samen bekijken welke momenten nog vrij zijn. Zijn jullie met een kleiner groepje kan je een open atelier met vriendinnen boeken in Zonhoven.

Open atelier

Op zaterdag kan je steeds langskomen in ons atelier. We zijn doorlopend geopend tussen 11u00 tot 17u00.

Indien je met een groepje van 5-10 personen bent kan je een privé open atelier boeken bij ons in Zonhoven. Dan kom je zelf naar het atelier met je vriendinnen op het door jou gekozen moment. Ik zorg dan voor een hapje en een drankje en jullie kunnen naar hartelust shoppen in het atelier. Ook is er ruimte voor het ontwerpen van juwelen op maat en individueel advies. Voor alle aanwezige is er ook een klein cadeautje voorzien.

Laat van je horen

Of heb je een andere vraag? Laat het ons weten.

    Updating…
    • Geen producten in je winkelmand.